Våren på GTC!

Vi är på väg in i påsken och vi har längtat efter våren. Träningen rullar på, både gruppträning och för dig som tränar själv i gymmet. Visst är det härligt att vara igång?
Du kan likna din hälsoresa eller dina försök att må bra med att odla. Tänk att du vill odla en vacker blomma. Du väljer ut fröet och jorden med omsorg och du vattnar fröet omsorgsfullt och låter den få solljus och värme. Så småningom gror fröet och plantan börjar växa. Till slut slår den ut i full blom. För att få blomman att blomma om och om igen så måste du vårda den och vattna för att den ska trivas. Nästan så här tänker jag om träning och hälsa. Du måste vattna och vårda ditt intresse för att må bra. Om du inte ger kroppen rätt näring och rätt förutsättningar så vissnar vi snabbt. HUR GÖR DU?
Vecka 15 kan du som är kund hos oss boka tid för Inbodyscanning i vår app. Där hittar du aktuella tider. Är du helårsmedlem så scannar du dig kostnadsfritt. Övriga betalar 100 kr. Efter scanningen tittar vi igenom ditt resultat. Vilka förändringar kan du göra?

Vi önskar dig en härlig PÅSK!

Malin & Tomas

Milla

Dennis