Passbeskrivningar

After Work

Ett varierande pass där vi går igenom alla muskelgrupper. Vi tränar olika upplägg varje vecka med eller utan redskap.

Cykel Intervall

Ett intervall-pass på cykel där du ligger på 75-90 % av ditt max. Ett effektivt träningssätt för att bättra på din kondition. Meddela instruktör i förhand om man väljer 45 eller 60 minuter.

Fredagsfys

Starta helgen med att träna tillsammans med oss! Passet varieras och du får en blandning av både styrka, kondition och rörlighet till go’ musik.

Göingeboxen - steg 1

Ett crossfit-inspirerat pass som erbjuder varierande och funktionell träning. Steg 1 passar nybörjaren likväl som den vana crossfit-utövaren. Fokus ligger på teknik i grundläggande övningar. Under terminens gång utvecklas och utmanas du på din personliga nivå. Vi kombinerar hög puls och hög styrka (individuellt) vilket ger dig maximala resultat!

Göingeboxen - steg 2

Passet passar dig som redan är bekant med träningsformen crossfit och dess grundläggande övningar. Här utmanas du från steg 1 och genom utveckling av övningarna samt ytterligare fokus på styrka och intensitet med målet att bli stark, snabb och uthållig. Vi kombinerar hög puls och hög styrka (individuellt) vilket ger dig maximala resultat!

Göingeboxen - steg 3

Passet passar dig som redan är bekant med träningsformen crossfit och dess grundläggande övningar. Här utmanas du från steg 1 och 2 genom utveckling av övningarna samt ytterligare fokus på styrka och intensitet med målet att bli stark, snabb och uthållig. Vi kombinerar hög puls och hög styrka (individuellt) vilket ger dig maximala resultat!

Hoist Circle

Hoist Circle är ett cirkelpass där vi jobbar i våra Hoist-maskiner med fokus på tekniken och att du ska lära dig maskinerna. Ett effektivt pass om du gillar styrketräning i grupp. I maskinerna väljer du själv hur tungt du vill jobba, men du utmanas i att testa dina gränser och att ta din träning lite längre. Vi börjar passet med några minuters uppvärmning och avslutar passet med stretching. Vi kör 1-2 varv beroende på instruktörens upplägg. Efter varje station, torkar man av utrustningen, innan man går till nästa station.

Måndagsmix

Ett styrkepass där du jobbar med kroppens stora muskelgrupper tillsammans med olika redskap. Stärkande och intensivt.

Puls

Högintensivt intervallpass där du jobbar med den egna kroppen samt redskap. Lämpligt att kombinera med intilliggande Queenax 25 min.

Ryggpasset

Ett allsidigt pass för dig som vill förbättra din rygghälsa. Du jobbar i alla rörelseplan och utmanar hela kroppen. Du har ett lugnare tempo och fokuserar på att stärka upp svagheter och utmana dig i alla positioner. Du använder både egen kroppstyngd och redskap.

Seniorpasset

Ett pass som ingår i vårt seniorkoncept. Vi värmer upp på lite olika sätt och därefter kör vi ett träningspass som är anpassat för den äldre målgruppen. Övningarna tränar både balans, rörlighet, styrka och kondition.

Skivstångspass

Skivstångspass med fokus på basövningar och olympiska lyft. Back to basic!

Söndagsmix

Ett styrkepass där du jobbar med kroppens stora muskelgrupper tillsammans med olika redskap. Stärkande och intensivt.

Queenax/Moveoo

Queenax – vårt flaggskepp på gymmet! En stor ”bur” där vi tränar funktionellt. Bålstyrka i fokus tillsammans med rörlighet, balans, stabilitet och styrka. Mycket effektiv träning!
Moveeo – ett utmanande och varierande koncept som samtidigt är väldigt inbjudande och individuellt. MOVEOO kan tränas av alla. Kunden stimuleras till att hitta sina rörelseförutsättningar samtidigt som vi strävar efter både neutral hållning och frihet i rörelsen.
Lämpligt att kombinera med intilliggande Puls 25 min.