Passbeskrivningar

Cykel

Cykling är ett effektivt sätt att hålla sig i form på. Träningsformen passar många och är både skonsam och enkel att utföra. Det är roligt, effektivt, ökar din syreupptagningsförmåga, stärker ditt hjärta OCH vi har alltid bra väder (inomhus).

Passen varierar mellan 45-60 minuter. Ibland lägger vi in längre cykelpass.

Fitness Jump

Vårt nyaste koncept FITNESS JUMP där du hoppar på en egen studsmatta. Varje deltagare får en egen matta att hoppa på och du följer instruktören. YEAH! I den här träningen ligger fokus på kondition, balans och koordination. Även bra för din cirkulation och kroppshållningen. Skonsamt för dina leder och muskler. Rekommenderad användarvikt upptill 110 kg.

Otroligt roligt och svettigt!

Göingeboxen

I Göingeboxen tränar vi crossfit-inspirerad träning där vi utmanar oss själv i styrka, kondition och teknik i olika kombinationer. Det är alltid jobbigt, men aldrig tråkigt!

Hoist Circle

Detta pass går varje vecka i Sibbhult och är ett populärt styrkepass för alla som vill träna i våra maskiner. Bra genomgång när man är ny och en fantastiskt träningsform för att behålla den viktiga muskelmassan. Passar alla åldrar. Passen körs 55 min.

Måndagsmix

Häng med på vårt utomhuspass i Glimåkra där vi mixar olika aktiviteter vecka för vecka. Vi planerar för utomhus, men är vädret inte så bra kör vi inomhus i vår pass-sal. Vi kör kondition, styrka och rörlighet på ett lättsamt sätt. Passen körs 55 min.

Onsdagsmix

Ett pass där vi mixar våra olika koncept som våra kunder gillar. Varje vecka ser du vilket pass vi kör i vår app. ”En salig blandning”!

Ryggpasset

TA HAND OM DIN RYGG! Ett allsidigt pass för dig som vill förbättra din rygghälsa. Du jobbar i alla rörelseplan och utmanar hela kroppen. Du har ett lugnare tempo och fokuserar på att stärka upp svagheter och utmana dig i alla positioner.

Du använder både egen kroppstyngd och redskap. Passet passar alla. Vi kör 55 minuter.

Seniorpasset

Seniorträning i grupp är en viktig del på Göinge Träningscenter. Vi har ett brett utbud av olika träningsmöjligheter som erbjuder träning för både kondition, styrka, rörlighet och den viktiga balansen. Åldern är bara en siffra, eller hur? Vårt åldrande har många positiva sidor och träning har visat sig vara en viktig del i ett hälsosamt åldrande. Framförallt styrketräning har otroligt många fördelar. Men även din hjärna mår bra av träning och du deltar även i vår sociala gemenskap och det främjar även din hälsa. Passen körs 55 minuter.

Häng på du också!

Söndagsmix

Ett pass där instruktören får välja fritt vad man vill göra! Vi är påhittiga och gillar att överraska er. Ta en titt i appen.

Torsdagspasset

Ett varierande pass där vi snurrar på era favoriter! Vi jobbar med balans, styrka, kondition, koordination samt rörlighet. The Magic five…

Dans, Queenax, styrkepass och hoistpass varvas. Häng på!