Drive för bästa power

Drive för bästa power

TESTA EN SPORTDRYCK AV HÖGSTA KVALITET! CR7 Drive för bästa POWER till passet. Två måttskopor i din vattenflaska. Simple as that! Välkommen att prova till ditt träningspass. Kontakta Malin för mer info. Du når henne på 0709-66 79 47 eller vid många timmar i veckan i Glimåkra.

Läs mer

Börja träna

Börja träna

Börja träna hos oss och Rasmus hjälper dig igång i Sibbhult. Erbjudandet gäller när du tecknar avtal på 6-12 månader hos oss.
Rasmus finns i Sibbhult på GTC. Han vill gärna träffa dig!
VÄLKOMMEN !

Läs mer

Jul- och Nyårs-öppet

Jul- och Nyårs-öppet

Helgdagar och ledigheter ”ställer till det” i de flesta scheman. Så även på GTC, så här finner man aktuella öppettider närmsta veckan.

Läs mer

JUMPING FÖR BARN/UNGDOMAR

JUMPING FÖR BARN/UNGDOMAR

Vi erbjuder ett nytt och kul sätt att röra på sig tillsammans med oss. Jumping för barn/ungdomar ålder 8-13 år.
Pris: 450 kr (5 tillfällen). Start söndag 12 november kl. 10.30. Instruktör: Milla
Anmälning till Camilla Leo Malmberg 070 879 15 40. Begränsat antal platser och först till kvarn.

Läs mer

Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

HAR DU FRISKVÅRDSBIDRAG KVAR?
Kom och utnyttja detta hos oss på GTC!

✅ Köp Jumpingkort

✅ Få personlig träning

INVESTERA I DIN HÄLSA ❤️

Läs mer

ÅRETS BÄSTA DEAL!

ÅRETS BÄSTA DEAL!

Teckna dig nu för 215 kr/månad fram till den 31/12 2023 och börja betala ordinarie avgift 2024 tills din period löpt ut. Minst 12 månader. Gäller Autogiro 12 månaders abonnemang på följande:
Ordinarie Basic 12 mån
Senior basic 12 mån
Student 12 mån

Kontakta Malin 0709-66 79 47 eller Milla 070-879 15 40 för bokning av en träff och visning av gymmen. Vi finns i både SIBBHULT & GLIMÅKRA.

VARMT VÄLKOMMEN!

Läs mer

En månads fri träning

En månads fri träning

Vi vill erbjuda en extra morot till dig som är medlem på GTC! Rekrytera en helt ny medlem på minst tolv månaders autogiro och få en månads kostnadsfri träning tillbaka. Kontakta oss för att verkställa.

Läs mer

Uppdatering av GTC-appen

Uppdatering av GTC-appen

Appen är på G att uppdateras och du kommer att behöva logga in igen.

  1. Använd ditt personnummer.
  2. Du får en engångskod på SMS.

Uppdatering gäller ny schemastruktur, möjlighet att kolla vår hemsida, du kommer kunna se din träningsstatistik, m.m. En superbra uppdatering helt enkelt. Lite ovant med nytt, MEN NU KÖR VI!

Läs mer

Våren på GTC!

Våren på GTC!

Vi är på väg in i påsken och vi har längtat efter våren. Träningen rullar på, både gruppträning och för dig som tränar själv i gymmet. Visst är det härligt att vara igång?
Du kan likna din hälsoresa eller dina försök att må bra med att odla. Tänk att du vill odla en vacker blomma. Du väljer ut fröet och jorden med omsorg och du vattnar fröet omsorgsfullt och låter den få solljus och värme. Så småningom gror fröet och plantan börjar växa. Till slut slår den ut i full blom. För att få blomman att blomma om och om igen så måste du vårda den och vattna för att den ska trivas. Nästan så här tänker jag om träning och hälsa. Du måste vattna och

Läs mer

Friskvårdsintyg

Friskvårdsintyg

Behöver du ett friskvårdsintyg till jobbet? Då kan du enkelt skriva ut detta själv.
Du loggar in på  http://gtc.nsz.se uppe i högra hörnet. Klicka in på Mitt konto, och sen vidare till Fakturor. Voila’, och du har all aktuell information.
Om det fortfarande kvarstår oklarheter, får du kontakta oss.

Läs mer

Väck kroppen!

Väck kroppen!

Vi kan nu erbjuda Yoga på schemat vid sju tillfällen. Tiden är lördagar kl. 9.00, och bokning görs i vår app. Kan bokas 7 dagar före start. Första tillfället är lördag 18 mars.
Är du inte medlem så kan du kan köpa 10-kort hos oss och haka på Fridas härliga pass. 10-kort kostar 850 kr. Kontakta Malin på 0709-66 79 47 eller mail för fix!

Läs mer

Jul-tider

Jul-tider

Nu står julen för dörren och vi finns just nu på mobil och e-post i fall ni vill komma i kontakt med oss för inskrivning, friskvårdsintyg m.m.
Vi laddar batterierna till 2023. 💥

Tveka inte att ringa eller maila.🎅
Malin 070 966 79 47
Milla 070 879 15 40

malin@goingetraningscenter.se
info@goingetraningscenter.se
PS.
Vi bjuder fortfarande på inskrivningsavgiften fram till den 31/12. Värde: 400 kr

Läs mer

HLR – Hjärt-/Lung-räddning

HLR – Hjärt-/Lung-räddning

Ett viktigt erbjudande som kan rädda liv…❤
Lär dig grunderna i HLR Hjärt-/Lung-räddning på GTC tillsammans med oss måndag 17 november. Utbildad instruktör på plats! Boka din plats i appen. Först till kvarn.
Kostnad: 100 kr Swish 123 421 69 17

Läs mer

Starka kvinnor

Starka kvinnor

Nu släpper vi platserna till Small group med STARK KVINNA 50+. Gruppen för dig som vill lära dig mer om träning, klimakteriet och hur maten påverkar dig. Vi träffas vid 6 olika tillfällen. Du kommer att få hjälp och inspiration av utbildad ”Stark genom klimakteriet” coach Malin Alricsson.

Läs mer

Nya tider

Nya tider

Göinge Träningscenter har på ett styrelsemöte i oktober tagit ett beslut på att bibehålla nuvarande prislista ytterligare ett år, men samhället har ändrats på kort tid och vi är nu tvingade att justera priserna inför 2022 trots allt. Det stora problemet för oss är framförallt galopperande el-kostnader

Läs mer

Nytt år, ny rutin

Nytt år, ny rutin

Vi har tagit oss en bit in på nya året 2021 och alla hoppas nog att vi närmar oss ett nytt normalt samhälle inom kort. Göinge Träningscenter har, precis som många andra, haft en något tuffare situation att ta hänsyn till, men tycker att tillsammans med alla härliga kunder löst/löser situationen på ett bra och korrekt sätt.
Inga direkta prishöjningar är planerade, men att vi gör en justering med att fördela den årliga administrativa avgiften på 120 kr att istället tas ut med 10 kr/månad på varje behörighet.

Vi har ett fortsatt engagemang i att upprätthålla en god standard på båda anläggningarna, både gällande utrustning och faciliteterna i övrigt, och hoppas på ditt fortsatta medlemskap hos oss.

Nya priser innebär att ordinarie pris fr.o.m. 1/2 2021 är 399 kr/månad, medan Senior 60+/Student hamnar på 359 kr/månad. Och att vi samtidigt plockar bort engångsavgiften på 120 kr i årsavgift.

Vi tackar i förskott för er förståelse och önskar dig ett härligt friskt 2021.

Läs mer

Tågaröd

Tågaröd

Häng med oss till Tågaröd på adventssöndagen 29 november kl. 10 och kör ett härligt utepass med oss. Vi kommer dela gruppen i två delar där man kör halva passet med Milla och halva passet med Malin. Glögg och kaffe med nåt gott efter passet!
Anmälning på bokningssidan.
VÄLKOMNA!

Läs mer

Reiki Healing

Reiki Healing

Välkommen att prova Reiki Healing med Lena Isaksson. Reiki är en urgammal healingmetod som upptäcktes i början på 1900-talet av japanen Mikao Usai. Min healingutbildning har jag gått i Sundsvall.
Hur känns en Reiki-behandling

Läs mer

Nya rutiner

Nya rutiner

Nu händer det grejor!
För att underlätta för vår gruppträning både inomhus och utomhus och för att kunna hålla restriktionerna för Covid-19 under hösten så kommer man framöver att boka gruppträningen via hemsida eller via app. Hemsidans bokning är ”up-and-running”, medan apparna släpps inom kort för nedladdning. Mer info kommer.
Man går in på länken (eller appen) och loggar in

Läs mer

Senior Limited

Senior Limited

Din hälsa är viktig och styrkan har ingen ålder, eller hur?  Nu har vi ett unikt erbjudande för dig 60+, SENIOR LIMITED. Ett paketpris för 249 kr/ månad (minst 9 månader). I detta erbjudande ingår två senioranpassade träningspass samt en egen tagg 07.00 – 14.00 så att du kan träna på egen hand också så mycket du vill. Vi tränar tillsammans måndagar och fredagar. Träningen är uppdelad på två träningspass varje gång. Du väljer vilken tid du vill komma. 8.00 – 8.45 alternativt 9.00 – 9.45.
Fika ingår varje fredag! Vi fikar i omgångar. GTC följer alla rekommendationer och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och vi tar ansvar för varandra.
Anmälan görs till Malin Alricsson via mail eller sms. malin@goingetraningscenter.se – 070 966 79 47

Varmt välkomna!

Läs mer